De Nederlands informatief & consulting center
Print versie. Published on site Rusnet.NL 8 december 2009
Originalul: http://www.rusnet.nl/nl/vip/

VIP van Rusnet

Virtuele Interactieve Promoter van het Nederlandse bedrijfsleven in Rusland is een gezamenlijk project van Rusnet en de Russische Kamer van Koophandel voor het bevorderen en promoten van bilateralehandels- en economische relaties tussen Nederland en Rusland. Het is een handig en praktisch netwerk waarin U gemakkelijk en snel bedrijven kunt bereiken die zaken doen (= of willen gaan doen) op de Russische markt. Vandaag geeft deze Virtuele Interactieve Promoter een compleet overzicht van duizenden Nederlandse & Belgische bedrijven die in Rusland en andere GOS - landen actief zijn. Als Uw bedrijf tot de bovengenoemde groep behoort, nemen wij graag ook Uw gegevens kosteloos op in deze unieke Business database.

Wilt U bij de plaatsing van Uw bedrijfsgegevens deze gegevens direct bereikbaar maken voor de zakelijke klanten uit Rusland en het GOS, aarzel dan niet om een lid te worden van de VIP & First Class Club van Rusnet. Hiervoor kunt u gebruik maken van het bijgevoegde voorinschrijfformulier in.

Wat vindt U in de Virtuele Interactieve Promoter:

Gebruik van VIP netwerk is helemaal GRATIS

Zin in een VIP Accreditatie?

VIP & First Class Lidmaatschap - 99,00€ per jaar (excl. 19% BTW)

Drie jaar VIP & First Class Lidmaatschap - 80,00€ per jaar (excl. 19% BTW)

Sponsoring en Reclame:

Het sponsoren en adverteren binnen VIP is een "brand" van unieke en exclusieve mogelijkheden dat Uw bedrijf een concreet resultaat laat bereiken op Nederlands, Russisch en International niveau...

Attentie:

Het sponsoren en adverteren brengt U meer op dan het kost.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. rusnet@rusnet.nl