To rent - Te huur - - in Bilthoven - De Bilt
Office and warehouse - Kantoor met magazijn -
250 m2 - 5 km. from Center of Utrecht - 40 km. from Amsterdam - € 2.800, per month - near Head office of Rabobank
Tel. +31 30 228 56 56; e-mail: rus_net@rusnet.nl
VIP of Rusnet

RusNet

 www.rusnet.nl Russian versionEnglish version Agenda | Links | Russian CCI  

  Zondag, 26.09.2021
VIP Rubricator
www.rusnet.nl als startpagina makenToevoegen aan het geselecteerdeinfo@rusnet.nlZoeken in het web
tramp
VIP-Bedrijven
VIP van Rusnet
Rusnet Partners
   Historie
   Tarievenlijst
   Algemene
     Bepalingen
Nieuws
Encyclopedie
Contact
Weet U, dat
 Weet U, dat
East-West Development Group is an association of West-European consulting firms, targeting on East - West development projects.

  RusNet  

RUSNET BV

 

Your Best Business Solution in Russia & CIS...
Official Partner of the Russian Chamber of Commerce & Industry in the Netherlands
Member of the East West Development Group

Algemene activiteiten

De ondernemingsactiviteiten van Rusnet B.V. bestaan o.a. uit consultancy aan Nederlandstalige bedrijven in de Benelux m.b.t. hun commerciele activiteiten in Rusland, Oekraïne, Moldavie en Wit Rusland.

De dienstverlening richt zich specifiek op de verzorging, monitoring en analyse van informatie uit eigen informatienetwerk, Kamer van Koophandel en andere openbare informatiebronnen. Vervolgens adviseert Rusnet B.V. inzake de interpretatie van deze informatie en de implicaties voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Verder begeleidt Rusnet B.V. Nederlandse en Belgische bedrijven in de relaties met Russische stakeholders, waaronder de federale en regionale overheden en de (semi) overheidsinstanties. Naast informatieverzorging en matchmaking, zijn probleemoplossing en het overbruggen van zakelijke cultuurverschillen de belangrijkste adviseringsactiviteiten.

Paymaster activiteiten

Met de jaren werd Rusnet BV een expert in de ontwikkeling van veilige concepten van financiële afspraken (=afwijkingen) tussen Nederlandse en Russische (of Oekraïense) clienten. Dit maakt het zakendoen in Rusland en het GOS landen voor de Nederlandse bedrijven een stuk makkelijker. Er zijn veel verschillende manieren van veilig zakendoen via Rusnet.

Bijvoorbeeld fungeert Rusnet B.V. heel vaak feitelijk als een paymaster tussen partijen.. Op grond van de afgesloten overeenkomsten wordt Rusnet BV verantwoordelijk voor de betalingen tussen de partijen die bijvoorbeeld via een handelsbeurs contracten hebben gesloten met elkaar. Met bemiddeling van Rusnet Moskou worden de contractuele betalingen overgemaakt naar de Nederlandse bankrekening van Rusnet BV die er voor dient te zorgen dat betalingen tijdig op het juiste adres terecht komen en de goederen worden verstuurd. De financiële omzet van Rusnet BV uit deze soort activiteiten is in de loop van laatste vijf jaar aanzienlijk gestegen vanaf 157.000,00 euro in 2007 tot bijna 30 miljoen euro in 2010 met ongeveer 1,5 duizend buitenlandse transacties per jaar.

Deze cijfers zeggen vanzelf over de betrouwbaarheid van Rusnet B.V..

De rentabiliteit (EBITDA/omzet) van Rusnet is al jaren hoog. In 2008 was deze 24,3%, in 2009 40,8% en in 2010 30,1%.

Export activiteiten

Rusnet BV heeft zich ook in de internationale handel met de voormalige Sovjet-landen verdiept met een gemiddelde jaaromzet van meer dan 2 miljoen euro per jaar. Het betreft vooral de handel in industriële producten zoals: Hi-Tech goederen, machines, aardolieproducten, aardgas en de telecom-apparatuur.

Meestal sluit Rusnet B.V. een tweetal verschillende soorten contracten. De eerste soort contracten zijn exportcontracten. Het gaat om contracten met afnemers in Rusland en Oekraïne. Hierbij wordt door de afnemers van Rusnet BV gevraagd bepaalde goederen te bestellen en te leveren aan de afnemers. Vervolgens gaat Rusnet BV onderhandelen met de Nederlandse en Europese leveranciers van de goederen en koopt deze goederen in op eigen naam en eigen BTW( ID) nummer en voert ze op eigen naam uit naar afnemers in landen buiten de Europese Unie ( meestal Rusland en Oekraïne) vanaf het vestigingsadres van Rusnet BV. In recente jaren heeft dit geleid tot een regelmatige stijging van de omzet van Rusnet B.V.. In 2009 was er sprake van een groei van 27,1%. In 2010 is er nog beter gepresteerd met een omzetgroei van 68,9%.

Real estate

In 2011 is Rusnet B.V. een regionale verhuurder van kantoorruimtes en bergingen voor ondernemers geworden. Op dit moment exploiteert Rusnet B.V. twee eigen bedrijfsterreinen die volledig gemeubileerd en uitgerust met de benodigde kantoorspullen zijn. Het betekent dat Rusnet B.V. niet alleen een eigenaar maar ook een ontwikkelaar en een professionele beheerder van de kantoorpanden streeft te worden.

Te Huur

Op dit moment verhuurt Rusnet B.V.:

  • Kantoorruimtes
  • Bergingen, stallingen en/ of werkplaatsen
  • Vergaderingruimtes en/of conferentiehallen
  • Mobiele office
  • Virtueel kantoor
Exclusieve Partner van de Russische KvK in Nederland
Officiele Partner van de Russische KvK in Nederland
  AFORISME
Berouw is het dessert van het genieten.
W.Reichert
tramp
tramp naar boven  tramp
Adverteren | Contactinformatie | Over Rusnet | Zoeken in het web


eXTReMe Tracker
 Rambler's Top100 © 2003-2012 RusNet
Gemaakt door NeoNet